2019 en 2022

Stichting Gilat

Stichting Gilat organiseert interactief kindertheater in ziekenhuizen en wil kinderen vreugde, afleiding en ontspanning bieden met op maat gemaakte theatervoorstellingen.


2018

Stichting ‘Huis aan het Water

Bij het Huis aan het Water kan iedereen terecht die te maken heeft (of heeft gehad) met kanker. Patiënten, partners van patiënten, familie of vrienden. Het is een prachtig huis met uitzicht over de Goudzee. De ideale plek voor u en uw naasten om het hoofd vrij te maken, tot rust te komen, de balans terug te vinden of juist samen dingen te doen.

Het Huis biedt diverse mogelijkheden om te leren leven vanuit een ander perspectief, waarbij niet de ziekte, maar de kwaliteit van leven centraal staat. Denk daarbij aan fysieke begeleiding (training, voeding), psychosociale begeleiding maar ook de mogelijkheid om binnen te lopen.

Stichting ‘Kieteman

Ons doel is om bij zo veel mogelijk kinderen deze glimlach op hun gezicht te toveren en daarbij beginnen we lokaal. Lokaal omdat er ook hier voldoende kinderen zijn die deze hulp heel goed kunnen gebruiken en omdat wij op deze manier buiten de financiële steun ook echt zelf onze handen uit de mouwen kunnen steken, het verschil kunnen maken maar natuurlijk ook verblijd zullen worden met al die mooie vrolijke kindjes en brede glimlachen.